Despre noi

Acasa / Despre noi

MF3i_Pipe_beveler_ID (1)WT Clamp AluminiuECO80

 

 

 

 

 

 

 

 

Pretev Tehnologii  a fost infiintata in anul 2004, avand ca principal domeniu de activitate distribuirea echipamentelor profesionale portabile pentru sanfrenarea tevilor.

Ulterior, ne-am extins portofoliu de produse, pentru a putea pune la dispozitia clientilor nostri o gama variata de masini si accesorii, cum ar fi:

– Masini portabile de gaurit cu talpa magnetica

– Sisteme portabile pentru debitare tevi si tabla

– Masini portabile pentru sanfrenat tabla

– Valturi pentru roluit sau profilat

– Etuve si cuptoare pentru uscarea si mentinerea electrozilor/fluxurilor pentru sudare

– Dispozitive auxiliare pentru fixare tevi si mentinere perna de argon

Cu scopul de a raspunde nevoilor unora dintre clientii nostri, s-a dezvoltat un nou serviciu, cel al inchirierii de masini portabile de sanfrenat tevi.

Pentru mai multe detalii accesati : www.pretev.ro.

 

 

img6V1000_on_a_duct1-bag170_product_Hi_res_1

EXACT – Metoda unica de debitare a tevilor.

Sistemul de debitare al tevilor EXACT este proiectat si realizat pentru utilizarea profesionala.Toate fierastraiele au o greutate redusa, sunt poartabile si usor de operat pe santier.Puteti folosi fierastraiele EXACT pentru debitarea otelului, plasticului, cuprului, fontei, otelului inoxidabil si tevilor multistratificate. In gama noastra de produse avem, de asemenea, fierastraie speciale pentru debitarea tevilor de ventilatie si pentru debitarea sau sanfrenarea tevilor de plastic printr-o singura prelucrare.

Suprafetele perfect debitate sunt gata de sudare sau imbinare.

Atunci cand sudati tevile este foarte important sa aveti suprafetele debitate drepte si curate.Cu sistemul de debitare EXACT,  tevile debitate intrunesc aceste cerinte. Tevile sunt pregatite imediat pentru sudare sau imbinare prin alte procedee.

Dureaza mai putin de 20 de secunde sa debitati tevi de diametru 170 mm si cu o grosime de 5 mm. Fiecare model beneficiaza de o gama larga de debitare, iar o singura persoana poate manevra usor tevi de dimensiuni mari.

Alaturati-va grupului de utilizatori multumiti EXACT!